Μεξικό City

από 795€

Προορισμός

Μεξικό

Ημέρες

9

Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

Μεξικό City 9 ημέρες– 7 νύχτες

Γενικές πλήροφορίες

Στην ανατολική πλευρά του Μεξικού, μνημεία ηλικίας χιλιάδων χρόνων στέκονται πάνω σε κατάλευκες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά ή περιστοιχισμένα από τους ήχους, τις μυρωδιές και την υγρασία μιας πυκνής ζούγκλας… Είναι το Μεξικό των Μάγια, με ζωντανά τα χνάρια και τους απογόνους του πιο λαμπρού πολιτισμού της προ-Κολομβιανής Αμερικής, και με τα σημάδια των αποικιακών χρόνων να προσδίδουν μια ιδιαίτερη, μοναδική γεύση στην εντυπωσιακή τουριστική υποδομή των τελευταίων χρόνων. Αφεθείτε στον στρόβιλο τον εικόνων και των αισθήσεων που σας προσφέρει το η μεγαλύτερη χώρα της Κεντρικής Αμερικής: το Μεξικό.

Highlights

 • Πόλη του Μεξικό
 • Πουέμπλα
 • Ουαχάκα
 • Παλένκε
 • Κανκούν
 • Καμπέτσε
 • Σαν Κριστόμπαλ δε λας Κάσας

Πρόγραμμα

Συγκέντρωση στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση με προορισμό την πόλη του Μεξικού . Μετά την παραλαβή των αποσκευών σας στο αεροδρόμιο Μπενίτο Χουάρες, θα σας συναντήσει ο τοπικός μας αντιπρόσωπος και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και ελεύθερο υπόλοιπο της βραδιάς.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας στην Πόλη του Μεξικού: τεράστια, κοσμοπολίτικη, πολύχρωμη, προβληματική, σύγχρονη και παλιά μαζί, χτισμένη περισσότερα από δύο χιλιόμετρα ψηλότερα από το επίπεδο της θάλασσας – με άλλα λόγια μοναδική. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, προστατευόμενο από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Θα ξεκινήσουμε από την κεντρική του πλατεία, επίσημα ονομαζόμενη πλατεία συντάγματος αλλά γνωστή σε όλους με το όνομα Σόκαλο (Zócalo, που σημαίνει «βάση»), όπου θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό και το Κυβερνητικό Παλάτι, χτισμένο ακριβώς στη θέση του παλατιού του αυτοκράτορα των Αζτέκων Μοκτεζούμα Β’. Στη συνέχεια θα κινηθούμε με το πούλμαν κατά μήκος της πιο εντυπωσιακής λεωφόρου της πόλης, της Πασέο δε λα Ρεφόρμα (Paseo de la Reforma) και θα διασχίσουμε το «Δάσος» του Τσαπουλτεπέκ (Bosque de Chapultepec), ένα τεράστιο αστικό πάρκο με λίμνες, που φιλοξενεί τον ζωολογικό κήπο της πόλης και πολλά εξαιρετικά μουσεία. Εκεί θα επισκεφτούμε και το μουσείο της Ανθρωπολογίας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση μας επισκεπτόμενοι την Plaza των Τριών Πολιτισμών, όπου το παρελθόν και το παρόν ενώνονται, καθώς και την Βασιλική της Παναγίας της Γουαδελούπης, προστάτιδα της Αμερικής, από εκεί συνεχίζουν το εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο Τεοτιχουακάν, να θαυμάσουν τα μνημειώδη πυραμίδες Ήλιος και η Σελήνη, ο Ναός του Quetzalpapalotl, την Ακρόπολη και την Λεωφόρο των νεκρών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση. Διάρκεια περίπου 9 ώρες.

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την πανοραμική περιήγησή μας μέσα από την υπέροχη γειτονιά του Coyoacán, τα αρχοντικά του δέκατου έκτου αιώνα και την εκκλησία του San Juan Bautista. Στην ίδια γειτονιά θα επισκεφτούμε το Μουσείο Frida Kahlo, γνωστό ως "The Blue House" όπου ο πιο αναγνωρισμένος λατινοαμερικανός καλλιτέχνης ζούσε παγκοσμίως. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Xochimilco, τοποθεσία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς, όπου θα περπατήσουμε σε ένα αζτέκικο σκάφος. Περιλαμβάνει: είσοδο στο μουσείο Frida Khalo.

Μετά το πρωινό θα ταξιδέψουμε για την Κουερναβάκα για την πανοραμική επίσκεψη της πόλης της Αιώνιας Άνοιξης, όπου θα θαυμάσουμε ένα από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς στην Αμερική και το Palacio El Cortés, ενώ θα περάσουμε από τις λεωφόρους με τα πλούσια αρχοντικά σπίτια . Συνεχίζουμε προς το γραφικό Τάξκο. Υπέροχη αρχιτεκτονική στην πόλη που πλούτισε από το ασήμι. Ο καθεδρικός της ναός ξεχωρίζει ανάμεσα στα αξιοθέατά της, ενώ αξίζει να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια και καλντερίμια της αγοράς της και να θαυμάσουμε τις ασημένιες δημιουργίες των ντόπιων καλλιτεχνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. Διάρκεια περίπου 10 ώρες.

Ελεύθερες ημέρες να κινηθείτε μόνοι σας στο Μέξικο σίτυ για ψώνια η να απολαύσετε άλλες εκδρομές προαιρετικές που γίνονται από την πόλη του Μεξικού .

Ελεύθερη ημέρα μέχρι την ώρα της μεταφοράς σας στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση της επιστροφής προς Αθήνα.

Άφιξη στον ενδιάμεσο σταθμό και στη συνέχεια, στην Αθήνα.
Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί τίποτα από το πρόγραμμα.

Πληροφορίες Τιμών

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για διαμονή στο Regent City 4* : 795€
Τιμή κατά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο : 240€
Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για διαμονή στο Nh Mexico City 4* sup. : 895€
Τιμή κατά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο : 315€
Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για διαμονή στο Hilton Mexico City 5* : 1025€
Τιμή κατά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο : 580€

Φόροι αεροδρομίου: 415€

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Διαμονή στα ξενοδοχεία του προγράμματος με πρωινό
 • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Γεύματα του προγράμματος
 • Είσοδοι και κάποιες από τις δραστηριότητες του προγράμματος
 • Αγγλόφωνος ξεναγός . Ελληνόφωνος από 10 άτομα και πάνω .
 • Φόροι αεροδρομίου
 • Εισιτήρια εισόδων όπου δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και πληρώνονται επί τόπου.
 • Ασφάλεια ταξιδιωτική.
 • Όλα τα γεύματα και ποτά που δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Προσωπικά έξοδα
 • Φιλοδωρήματα για τους τοπικούς οδηγούς και ξεναγούς
 • AIR FRANCE 1033 11/12/2021 ATHENS PARIS 06.10 08.50
  AIR FRANCE 178 11/12/2021 PARIS MEXICO CITY 11.50 17.25
 • AIR FRANCE 175 18/12/2021 MEXICO CITY PARIS 22.55 16.35
  AIR FRANCE 1032 19/12/2021 PARIS ATHENS 20.40 00.55

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top