Αρχική / Gassi Travel Blog

Αποκριές στο Μπάνσκο: Τετραήμερο Χαλάρωσης και Διασκέδασης

Τέλη Φεβρουαρίου, αποχαιρετήσαμε την καθημερινότητα και ξεκινήσαμε οδικώς για εναν αγαπημένο, γνώριμο σε όλους μας, προορισμό: το Μπάνσκο! Ένα τετραήμερο γεμάτο χειμερινή μαγεία, ξεκούραση και διασκέδαση.

Το χιονισμένο χωριό μας υποδέχτηκε με την παραμυθένια του ατμόσφαιρα. Περπατήσαμε στα λιθόστρωτα δρομάκια και απολαύσαμε το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του όρους Πίριν. Θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο σύγχρονα και καλά οργανωμένα στα Βαλκάνια, ιδανικό για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ... αλλά και τον χιονοπόλεμο!

Μία από τις ημέρες μας ήταν αφιερωμένη σε ημερήσια εκδρομή στο Μπόροβετς. Εκεί, το χιόνι, η καθαρή ατμόσφαιρα και η εκπληκτική θέα συνέθεταν το απόλυτο σκηνικό χειμερινής απόδρασης. Η εκδρομή μας ολοκληρώθηκε με μια σύντομη, αλλά απολαυστική στάση στα λουτρά του Σαντάνσκι, ιδανική επιλογή για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες στιγμές, που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας. Γιατί οι Απόκριες στο Μπάνσκο... έχουν άλλη χάρη!

Για να ανακαλύψετε περισσότερες από τις οργανωμένες εκδρομές που προσφέρουμε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας! Κι αν ταξιδεύετε μόνοι σας, τα ατομικά πακέτα μας έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για εσάς.

Σας περιμένουμε στην ταξιδιωτική μας παρέα για μοναδικές εμπειρίες!